بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج)

مدرسه و پایگاه های علمی
مدرسه مجازی مهدویت
هم‌اکنون 815 نفر با این مجموعه مرتبط هستند.

برگزاری اولین گردهمایی سال 96 مدیران بنیاد حضرت مهدی (عج) استان‌ها در مشهد

به گزارش روابط عمومی بنیاد، اولین گردهمایی سال 1396 مدیران بنیاد استان‌ها طی روزهای 31 فروردین لغایت 1 اردیبهشت در محل مجتمع نیایش مشهد مقدس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد، اولین گردهمایی سال 1396 مدیران بنیاد استان‌ها طی روزهای 31 فروردین لغایت 1 اردیبهشت در محل مجتمع نیایش مشهد مقدس برگزار شد.



در این گردهمایی پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و خیر مقدم توسط حجت الاسلام والمسلمین موسوی نسب مدیر بنیاد استان خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین متوسل(مدیرعامل بنیاد) گزارشی از فعالیت‌های سال 1395 را به سمع و نظر حاضرین رساند.


وی از تهیه شیوه نامه‌های اداری و مالی لازم و برنامه فعالیت‌های فرهنگی سال 1396 و تصویب آنها در هیأت مدیره بنیاد، آغاز به کار مدیریت حراست و گزینش و مدیریت روابط عمومی، ساماندهی وضعیت نیروی انسانی بنیاد در مرکز و استان‌ها و تعدیل نیروهای مازاد بر نیاز، انجام حسابرسی مربوط به فعالیت‌های سال مالی منتهی به اسفند 94، پیگیری دریافت و تخصیص بخشی از اعتبارات مصوب دولت در بودجه سال 1395 کل کشور، ساماندهی حسابهای بنیاد در مرکز و استانها و تعیین تکلیف بدهکاران مالی، ساماندهی نیروهای انسانی و تعیین مدیر جدید برای مجتمع یاوران مهدی، به عنوان مهم ترین فعالیت‌های انجام شده در سال 1395 یادکرد.
متوسل افزود: سال گذشته اعتبارات محدودی برای انجام فعالیت های مصوب فرهنگی به استانها تخصیص داده شد و در سال 1396 رویکرد فعالیت بنیاد، فعالیت‌های فرهنگی است که در قالب برنامه‌ای مدوّن به تصویب هیأت مدیره بنیاد رسیده است.
در ادامه حجت‌الاسلام‌والمسلمین کفیل به تشریح برنامه فعالیت‌های فرهنگی سال 1396 پرداخت و حاضران به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود در خصوص برنامه پرداختند.



ابراهیم آقابابایی معاون اداری مالی و پشتیبانی بنیاد دیگر سخنران گردهمایی بود که به تشریح راهکارهای جذب منابع استانی و از جمله تشکیل مجمع خیرین مهدوی پرداخت و سپس حاضران در گردهمایی نظرات خود را در این خصوص بیان کردند.
در ادامه محمدرضا بیگدلی مدیر حراست و گزینش و غلامحسین رعیت پور مدیر روابط عمومی و دفتر ریاست بنیاد به تشریح برنامه‌های حوزه مربوط به فعالیت خود پرداختند.



حجت‌الاسلام‌والمسلمین کلباسی مدیر مرکز تخصصی مهدویت قم نیز طی سخنانی به بیان نعمت‌های خداوند پرداخت و گفت: خداوند متعال دو چیز را بر بشر منّت (نعمت گران و سنگین) گذاشته است، یکی نعمت بعثت و دیگری نعمت غلبه و حاکمیت مستضعفان در تاریخ است "ونرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین" و هر دو این ها هم وزن هم قرار داده شده‌اند و در آیات دیگر هم به وارثان زمین با تعبیر "عبادی الصالحون" اشاره شده است.
کلباسی افزود: مرتبه "صالحون" نزد خداوند به قدری بالا است که در قرآن از بعضی از انبیاء به عنوان صالح نامبرده شده است و برخی در آرزوی قرار گرفتن در زمره صالحون هستند. کلباسی سپس به تشریح واژه "مستضعفون" پرداخت و گفت: منظور از این واژه در قرآن مستضعف به معنای عرفی نیست بلکه مراد "عباد صالح" است.
وی اضافه کرد: موضوع مهدویت از جمله معارف سنگینی است که رشته ای علمی و پیچیده است. این موضوع در طول تاریخ همواره محل بحث و جدال بوده و حتی در برهه‌ای به نام حضرت مهدی(عج) حکومت مهدوی تشکیل شده است. در این موضوع ظرفیت عظیمی وجود دارد که اگر مورد توجه قرار نگیرد، منجر به تفرق و پراکندگی امّت اسلامی می‌شود و ما وظیفه داریم از آنچه موجب فتنه می‌شود به صورت علمی جلوگیری کنیم، نه با برخورد فیزیکی. کلباسی ارتقاء آگاهی و توانمندی علمی را تنها راه برای مرزبانی از این تفکر برشمرد و گفت: جذابیت موضوعات مهدوی و مرزهای ظریف و پیچیده‌ای که در این مقوله وجود دارد، می‌طلبد که کارشناسانی دوره دیده و آگاه و علاقمند در این زمینه تربیت شوند تا از انحرافات جلوگیری شود.



در ادامه مهندس آیت الهی معاون هماهنگی امور استان‌های بنیاد به بیان دیدگاههای خود پرداخت. توصیه به تشکیل مجمع خیرین مهدوی با عضویت مدیر استان و ثبت دقیق کمک‌های دریافتی در حساب استان و تسهیل در حسابرسی مستند از توصیه‌های ایشان به مدیران بود.
در حاشیه این گردهمایی، شرکت کنندگان با حضرت آیت‌الله علم الهدی نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه مشهد دیدار کردند. در این دیدار ابتدا حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر متوسل پس از معرفی حاضران به بیان تاریخچه و سابقه تأسیس بنیاد پرداخت.


وی از تأسیس مرکز تخصصی مهدویت در قم به عنوان اولین فعالیت بنیاد یاد کرد و افزود: تاکنون حدود 400 نفر فارغ التحصیل این مرکز به انجام امور تبلیغی و پژوهشی مرتبط با مهدویت اشتغال دارند. متوسل چاپ و توزیع 250 عنوان کتاب منتشره برای اقشار مختلف با موضوعات متنوع مهدوی را به عنوان گام دوم در فعالیت های بنیاد برشمرد.
ایشان افزود: احداث مجتمع آموزشی و فرهنگی یاوران حضرت مهدی(عج) در جنب مسجد مقدس جمکران به عنوان مجموعه ای کم نظیر در قم که آمادگی پذیرش همزمان حدود 1000 نفر را دارد، دیگر فعالیت بنیاد بوده است که تا کنون حدود 1 میلیون نفر در این مجموعه پذیرش شده اند و علاوه بر اسکان و پذیرایی از دوره های آموزشی گوناگون مهدوی نیز بهره مند شده اند.
متوسل تأسیس دفاتر بنیاد در استان‌ها زیر نظر امام جمعه محترم استان را به عنوان گام چهارم در فعالیت های بنیاد برشمرد و افزود: جمع حاضر به عنوان مدیران بنیاد در استانها فعالیت می نماید.




در ادامه حجت‌الاسلام‌والمسلمین قرائتی ضمن اشاره به انگیزه و علل تشکیل بنیاد و موافقت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با تأسیس بنیاد و آغاز به کار آن مبتنی بر فعالیت علمی مهدوی گفت: در سال گذشته طلاب فارغ التحصیل مرکز تخصصی مهدویت حدود 500 سفر تبلیغی به استان‌ها داشته اند.
حجت‌الاسلام قرائتی ضمن تأکید بر افزایش مهارت های آموزشی در بین طلاب گفت: طلاب و مربیان باید از فرصت ماه مبارک رمضان و هم زمانی آن با تابستان جهت برگزاری جلسات آموزشی در بین فامیل و بستگان و گروه‌های مردمی استفاده و معارف مهدوی را در میان جامعه منتشر نمایند.
در پایان این دیدار، حضرت آیت‌الله علم الهدی ضمن تشکر از فعالیت‌های انجام شده و آمادگی برای همکاری در هر گونه فعالیت در خصوص گسترش فرهنگ مهدویت و انتظار، سخنانی در مورد ضرورت افزایش مهارتهای طلاب و ائمه جمعه و جماعات در زمینه جذب مخاطبان و پیشبرد فرهنگ دین بیان کرد.


آخرین ویرایش
در 1396/2/11 15:26

مطالب پربازدید را ببینید
و یا به فهرست بازگردید.

بازگشت به ابتدای صفحه

تلفن
نشانی
021-86034297
تهران، خیابان طالقانی، میدان فلسطین، پلاک 387 کدپستی: ۱۴۱۶۷۱۳۸۱۱
پیامک
30001366